آشوب 25 بهمن و اسراییل
|
|
|
چرا آشوب 25 بهمن "اسرائیلی" بود؟
|
|
پیروی دقیق جمعیت محدود آشوبگران از خط دهی وزارت خارجه اسرائیل و شعارهایی که علیه انقلاب اسلامی سر داده شد، فعالان سیاسی و دانشگاهی را به این نتیجه رساند که عنوان "فتنه" هرگز گویای آنچه در روز 25 بهمن گذشت، نیست چرا که در این روز دیگر هیچ چیزی در پرده و ابهام باقی نماند و هر آنچه که اثبات دیکته آشوب روز دوشنبه از تل آویو بود، آشکار گشت.
شبکه ایران- "فتنه" عنوانی است که از آن برای اشاره به یک جریان سیاسی وابسته به محافل بیگانه در 20 ماه گذشته استفاده شده است.
در هم آمیختن حق و باطل از سوی این جریان در ابتدا منجر به فریب بخشی از افکار عمومی شد اما در ادامه به دنبال شفاف شدن چهره واقعی و پشت پرده آن، ریزش گسترده ای دامن جریان فتنه را گرفت.
جریان مذکور که در هر مقطع بخشی از پایگاه مردمی خود را از دست می داد، پس از هتک حرمت امام راحل و حتی روز عاشورای 88، با راهپیمایی های دهها میلیونی مردم در روز 9 دی و 22 بهمن برچیده شد.
تلاش برای انحراف انقلاب مصر
پس از گذشت ماه ها از این رویداد، میرحسین موسوی و مهدی کروبی در بیانیه ای که بعدا روشن شد دیکته شده کاخ سفید و تل آویو برای منحرف کردن افکار عمومی از مصر به ایران و مصادره انقلاب قاهره بوده است، کوشیدند تا اندک هوادار باقیمانده خود را به آشوب در تهران وادار کنند.
درست همزمان با این تلاش ها بود که نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی گفت که "نگرانی ما این است که اوضاع مصر به سمت موقعیتی پیش برود که الان در ایران برقرار است."
جالب آنکه بهانه جریان فتنه برای تجمع در روز 25 بهمن "حمایت از مردم مصر و تونس" عنوان شد. این در حالی بود که ملت ایران اسلامی در روز بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی در یک راهپیمایی ده ها میلیونی به اعلام حمایت صریح از ملت مسلمان تونس و مصر پرداخت.
عدم همراهی سران جریان فتنه با مردم و جدا کردن خط خود از ملت، که حمایت ویژه سران و رسانه های غربی و صهیونیستی را به همراه داشت، از سوی فعالان خارج نشین جریان فتنه این گونه تحلیل شد که موسوی و کروبی خط خود را از انقلاب اسلامی ایران جدا کرده و این بار به صراحت در مقابل آن ایستاده اند.
اما در حالی که همه قرائن و واقعیت ها از طراحی و هدایت تجمع 25 بهمن در محافل بیگانه و صهیونیستی حکایت داشت، سران فتنه بر اجرای آن اصرار کردند و تمام توان خود را برای منحرف کردن توجه افکار عمومی به سمت ایران بکار بستند.
ورود رسمی وزارت خارجه اسرائیل
صهیونیستی بودن تجمع این روز زمانی آشکارتر شد که وزارت خارجه رژیم اسرائیل به صحنه گردانی این رژیم در برپایی راهپیمایی 25 بهمن اذعان کرد.
سایت وزارت خارجه اسرائیل در گزارشی سناریو و مسیر راهپیمایی 25 بهمن را اعلام کرد و حتی به بیان شعارهای تجمع این روز پرداخت.
این در حالی بود که پیش از راهپیمایی روز قدس سال 88 نیز شعار «نه غزه، نه لبنان» را سایت وزارت خارجه اسرائیل به فتنه گران توصیه کرد.
اما پیروی دقیق جمعیت محدود آشوبگران از خط دهی وزارت خارجه اسرائیل و شعارهایی که علیه انقلاب اسلامی سر داده شد، فعالان سیاسی و دانشگاهی را به این نتیجه رساند که عنوان "فتنه" هرگز گویای آنچه در روز 25 بهمن گذشت، نیست چرا که در این روز دیگر هیچ چیزی در پرده و ابهام باقی نماند و هر آنچه که اثبات دیکته آشوب روز دوشنبه از تل آویو بود، آشکار گشت.
بر پایه این واقعیت هاست که از اغتشاش روز دوشنبه با عنوان "آشوب اسرائیلی" یاد می شود.
این عنوان با اظهارات امروز شیمون پرز، رئیس رژیم صهیونیستی، خود را بیشتر اثبات می کند. شیمون پرز که پروژه خود را نقش بر آب دیده است، در سخنانی گفت: امیدوارم تا مخالفین حکومت ایران بتوانند رژیم فعلی ایران را ساقط کنند.
وی افزود: به نظر میرسد فشارها و عوامل خارجی در سقوط حکومت فعلی ایران مؤثر نخواهد بود و تمام امید ما به مخالفین داخلی حکومت ایران است.
اظهارات رئیس رژیم صهیونیستی در حالی بیان شده که در پی "آشوب اسرائیلی" روز 25 بهمن، حتی کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی اذعان کرد که "برخلاف اظهارات مخالفان در ایران درباره ادامه تظاهرات هیچ موردی که امیدوارکننده باشد، به چشم نمیخورد."
|
نظرات شما عزیزان:
|
پنج شنبه 28 بهمن 1389برچسب:, |
|
|
|